2011-11-02

Tallinna (:

                      No moro!
HUOMIO!
oon tehny nää tekstit jo lauantaina mut en saanu näit kuvii tähän eli jos kuullostaa jotenki oudolta tekstiltä nii syy oli tossa.Uusia asioita on tiolla ihan alhaalla! :)
Nyt sitä tekstiä taas tulee. JA PALJON!. Lomaviikko meni nii nopeesti,ihan ku ei olis kerenny mitää. Käytii  me siel Tallinnas Hannan ja sen perheen kans. Oli kivaa. ,mut nyt ollaa takasi Suomen kamaralla,nii vois näyttää mitä ostin. Sit selvennykseks täs on pelkästää mun(Nooran) ostamat vaatteet. Hannan tulee myöhemmin. (: Ainoa syy tähän on s e että Hanna ei oo tääl nyt. Ja täst tulee nytt paljon lyhyempi postaus ku siitä jos mä & Hanna oltais laitettu kaikki vaateet samaa. No se Tallinnan matka oli ihana, ainoo ongelma on se että mä VIHAAN odottamista ja siel sai odottaa paljon. Ja sit siel alko ärsyttää se ku siel oli kaikki kivat kaupat ja sit niit ei voi ilmestyy Suomee. Oikeesti kävisin esim.Bershkassa tai nyyorkerissa joka viikko. Mä rakastan niit vaatteit mitä siel on.Onneks JC tulee Lahtee! No me yövyttii Tallink City hotellis ja oltii samassa huonees Hannan kaa. Eli se meijän hotelli oli ihan viru-keskuksen vieressä ja sit siin oli ihan lyhyen matkan pääs kaikki pull&bearit ja bershkat. Oltii siel keskiviikko ja torstai.Keskiviikona oltii näis meijän lähel olevis kaupois.Ekaks meijän piti mennä yhtee ostoskeskuksee joka sijaitsi kauempana, mut sitte oltii menossa bussipysäkille nii se bussi meni meijän nenän eestä. :D Just mejän tuurii..  Ja sit keskiviikko iltanan käytii äkkii meijän blogis ja humattii että joku IHANA ihminen oli kommentoinu meijän blogii. Ja seuraavan kerran laitan jonkun meikin videolla. Mut kuitenki vaikka matka olis kuinka ihana on ihanaa päästä kotii ainaki jos sua on sellanen valkonen karvapallo vastassa. (: No täs niit vaateit ja jotain muita kuvii:
                  
                                                                     
Villaneule/The New Yorker

Bleiseri/The New Yorker

T-paiat/Bershka

Villapaita/The New Yorker
                                                                                                                                                                                                                                                          
Villatakki/H&M
                                      



                                                                     

  No miltäs näyttää? Btw, noista kengistä ne on mun siskon mutta saan käyttää niitä ja RAKASTAN niitä. Itteki haluaisin tollaset kiilakorot. .Sitte olis viel etsinnässä joku kiva takki, oon kuullu et only:s olis jotain kivoi! Kertokaa jos tiiätte jotain kivoja kauppoja missä olis paljon takkeja.Bershkassa oli tosi paljon takkeja ja ne oli ihanii, mut ne jäi sinne kauppaa odottaa jotain ihanaa tyttöä joka ostais ne!heheh.. Huomen olis äikän koe ja perjantaina kemian koe.Et kivasti alko koulu. Oikeesti oonko ainoo jota alko ärsyttää koulu yhen päivän jälkee. Jotenki ei olis intoo mennä sinne. Tänääki oli 8-16 ei kivaa! No kai mä tästä häippäsen lukemaan moduksista eli tapaluokista,jotka muuttavat puheen sävyä?Niitä on neljä: indikatiivi,imperatiivi,konditionaali ja potentiaali. Onks jollai muulla modukset käsiteltävänä? Ja hei haluisin tietää mitä TE teitte syyslomal?
 

                                                            .....Good Luck.....
                                             Love: Noora



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti